Je nieuwe verhaal in een animatie

Alles is nu anders. Hoe ga je dat communiceren? Maak jouw nieuwe verhaal helder en begrijpelijk met animatie.

“Samenwerken met Paperless is altijd prettig. Ze reageren en leveren snel, denken goed mee, adviseren, zijn super creatief en leveren werk van ontzettend hoge kwaliteit.”
Rian Karageorgos Senior communicatieadviseur bij Radboudumc

Je nieuwe verhaal in een animatie maakt alles direct helder. Een animatievideo is hét middel om dit mee over te brengen. Heb je een product dat helemaal past in deze tijd, maar krijg je het niet goed uitgelegd? Of moet je steeds hetzelfde verhaal vertellen en denk je dat dat efficiënter kan? Misschien wil je gedrag veranderen of een proces verbeteren. En vraag je je af hoe je dat moet aanpakken.

Gebruik animatie om je verhaal te vertellen. En zorg dat je opvalt en dat iedereen het ziet.

Hoe werkt het?

We onderzoeken waar het precies pijn doet bij jouw doelgroep. Waar wringt de schoen? Waar zit hun verlangen? Dat is ons haakje. Van daaruit starten we met het schrijven, ontwerpen en animeren van jouw verhaal. We nemen je stap voor stap mee door dit proces. Jij geeft tussentijds feedback. Daarna is het tijd voor de animatie om zijn werk te doen. En denk jij: dat had ik eerder moeten doen!

3 redenen om samen te werken met Paperless
  • We vertellen al jaren verhalen met film en animatie en weten hoe je animatie effectief inzet. Handig!
  • We schrijven de voice over teksten het liefst zelf, daar wordt je animatie beter van. Echt!
  • Geen blabla. Je krijgt wat we beloven. Vaak een beetje meer.

Misschien denk jij: ‘Hoe. Maak. Je. In. Godsnaam. Chocola. Hiervan?’
Wij worden hier juist blij van en maken er iets tofs van. Ja, echt waar!

Tip: Zorg voor een goede verspreiding

Je animatievideo is klaar. Je zet hem op YouTube, je website, je eigen social kanalen en in je nieuwsbrief. Maar hoe zorg je dat je doelgroep hem ziet en in actie komt? Start een online campagne. Ook voor zakelijke doelgroepen. Wij zorgen voor de juiste formaten; breed, vierkant… you name it. Hulp nodig bij het opzetten van zo’n campagne? Dan springt een van onze digital partners graag bij. Wel zo makkelijk.

Wat kost het?

Gemiddeld ligt de prijs van 1 animatie van 60 – 120 seconde bij ons tussen de €5.500 en €8.975 euro.
Wil je meer dan 1 animatie of een serie? Dan valt de prijs per animatie vaak lager uit. Vraag ons daarom altijd naar wat er mogelijk is voor jou. Of bekijk hier een paar voorbeeldcases met prijzen.

Gratis sparringsessie

Misschien weet je nog niet helemaal hoe je dit moet aanpakken of twijfel je over hoe je jouw verhaal het beste overbrengt. Vraag dan hieronder een gratis sparringsessie aan. We maken graag tijd voor jou vrij.

Vraag een gratis sparringsessie aan

Over jouw verhaal in een animatie.

    (Je ontvangt onze informatie via mail)

    (Voor aanvullende vragen over je bericht)

    Of bel met ons op 088 – 0184 001