Qserve

bedrijfsanimatie

Opdracht

Voor Qserve maakten we deze corporate bedrijfsanimatie. Aan de hand van geïllustreerde 2D en 3D animaties leggen we uit wat Qserve doet; fabrikanten van medische hulpmiddelen en apparatuur ondersteunen door te helpen met de noodzakelijke voorschriften om hun product wereld op de markt te krijgen.

Uitdaging

Qserve miste een communicatietool waarmee ze in korte tijd hun visie op de medisch technische wereld konden laten zien en de belangrijke rol die ze daarin spelen voor producenten van nieuwe medische apparatuur. Daarnaast bestond de huisstijl van Qserve uit twee kleuren, dus aan ons om hun verhaal op de juiste manier om te zetten in hun huisttijl.

Resultaat

De animatie wordt nu wereldwijd via diverse kanalen ingezet en vergemakkelijkt het internationale sales proces. Ook maakten we talenversies, waaronder een Chinese versie voor de Chinese markt. Een succesvol project waarbij we binnen strikte huisstijlkaders deze mooie bedrijfsanimatie voor Qserve hebben ontwikkeld.

“Iedereen reageert zeer positief op onze bedrijfsanimatie. Vanuit verschillende landen komt het verzoek voor een talenversie. We zetten hem meteen wereldwijd in.”
Simone Eestermans Martketing & Communication | Qserve