Explanimation laten maken

Hoe ga jij je (nieuwe) verhaal overbrengen? Een heldere explanimation maakt het in een keer duidelijk.

“Paperless Animations voelde precies aan waar we naar opzoek waren in onze animaties. We zijn erg blij met het eindresultaat en ontvangen veel positieve reacties! Ze hebben ons verhaal heel goed neergezet. Ook een fijne partij om mee te schakelen!”
Michelle van den Berg Online marketeer bij TransFollow

Gebruik een explanimation om je nieuwe verhaal te vertellen. Misschien heb je een goed product, maar krijg je het niet goed uitgelegd. Of je wil laten zien hoe een proces werkt, omdat nog niet iedereen het begrijpt. Misschien wil je dat een groep mensen zich anders gaat gedragen, of een presentatie inkorten. Animatie gaat je hier direct mee helpen.

Gebruik animatie om je verhaal te vertellen. En zorg dat je opvalt en dat iedereen het ziet.

Hoe werkt het?

We gaan op zoek naar waar de ‘pijn’ zit bij jouw doelgroep. Wat leeft er bij hen waar jij een oplossing voor biedt? Dat is ons haakje. Van daaruit starten we met het schrijven van jouw verhaal, een stijl ontwikkelen en animeren. We nemen je aan de hand door dit proces. Bij iedere stap is ruimte voor feedback. Dan is jouw explanimation klaar om te lanceren.

3 redenen om samen te werken met Paperless
  • We maken te gekke, in het oog springende animaties, ook voor jou
  • Doen het net even anders dan Ernst, Bobbie en de rest.
  • Maken snel stappen en houden je deadline goed in de gaten.
Tip: Zorg voor een goede verspreiding

Je animatie is klaar. Nu is het tijd om een te zorgen dat je doelgroep hem ook echt ziet. Want als je investeert in zo’n sterk medium, dan moet je ook het maximale eruit halen. Dat kan met een goede online campagne op social. Ook voor een zakelijke doelgroep. We informeren je hier graag over. En mocht je hulp nodig hebben bij het klaarmaken van een campagne, dan adviseert een van onze digital partners je graag.

Wat kost het?

Gemiddeld ligt de prijs van 1 animatie van 60 – 120 seconde bij ons tussen de €5.500 en €8.975 euro.
Wil je meer dan 1 animatie of een serie? Dan valt de prijs per animatie vaak lager uit. Vraag ons daarom altijd naar wat er mogelijk is voor jou. Of bekijk hier een paar voorbeeldcases met prijzen.

Gratis sparringsessie

Heb je advies nodig over hoe je dit moet aanpakken, of animatie iets voor jou is of ben je nieuwsgierig naar hoe het maken van een animatie werkt? Vraag dan hieronder een gratis sparringsessie aan.

Gratis sparringsessie aanvragen?

Over jouw verhaal in een explanimation.

    (Je ontvangt onze informatie via mail)

    (Voor aanvullende vragen over je bericht)

    Of bel met Suzanne, Boy of Jorieke op 088 – 0184 001