Yokogawa

3D animatie

Opdracht ‘The evolution of industrial automation’

Een spectaculaire, leerzame 3D animatie voor Yokogawa die de visie van Yokogawa op de evolutie van industriële automatisering verbeeldt; van een pre-industriële naar een steeds meer geautomatiseerde en autonome toekomst. Wat hebben stoom, elektriciteit, automatisering en digitale technologie met elkaar gemeen? Deze hebben geleid tot de industriële revoluties die onze moderne samenleving hebben getransformeerd. Opnieuw wordt de revolutie aangedreven door de cloud, AR/VR, internet of things (IoT), robots, drones, kunstmatige intelligentie (AI), toenemende rekenkracht en data. Hoe dat ging en gaat? Dat beleef je met deze animatie.

Uitdaging

Yokogawa heeft een visie, maar hoe breng je dit sterk over aan je doelgroep? Je vraagt Paperless Animation om er een animatie van te maken. Yokogawa wilde per tijdperk zowel laten zien wat er in de industrie gebeurde, maar ook wat de plaats was van die industrie in de wereld en hoe de wereld er omheen mee veranderde. Daarom kozen we voor 3D animatie, waarin we steeds op elk tijdperk in- en uitzoomen.

Resultaat

Het is een geweldige animatie geworden die start in het pre-industriële tijdperk en je meeneemt naar de toekomst. Een animatie waar Yokogawa nog jaren haar visie mee kan overbrengen.

“Great job on creating this video with us! We are excited about the final product and the responses by colleagues have been very positive so far. Overall, we are impressed by your organization’s capability to create such a unique video with custom-made graphics. Very impressive.”
Paul Holthuis Program Manager Digital Customer Experience @ Yokogawa