Connectr Energy Innovation

3D animatie

Opdracht ‘Energietransitie versnellen met animatie’

We staan wereldwijd voor een enorme verduurzamingsopgave. Om ons als land te houden aan internationale klimaatafspraken, moeten alle zeilen worden bijgezet. Om de gewenste versnelling te realiseren is de juiste manier van communiceren hierbij van groot belang. Bij de eenduidige uitleg van dit soort complexe vraagstukken is video en animatie onmisbaar. Dat ervaarde Connectr ook.

Uitdaging

Energie innovator Connectr merkte dat het lastig is om het Connectr- verhaal goed over de bühne te krijgen. Iedereen, zowel binnen als buiten de organisatie vertelt namelijk iets anders. Daarom wilden ze hèt verhaal vastleggen in een animatie, zodat iedereen, medewerkers en stakeholders hetzelfde verhaal kan laten zien en vertellen. Alleen zo begrijpen de meest innovatieve partners op het gebied van energie waarom het belangrijk is om zich bij Connectr aan te sluiten en gebruik te maken van hun faciliteiten.

Resultaat

We maakten een sterke animatie waarin we laten zien hoe Connectr jou kan helpen bij het versnellen van de energietransitie, met spectaculaire 3D-visuals.  

– De animatie belicht de unieke rol van Connectr in de energietransitie op een sterke manier
– Het verbindt moeiteloos alle aspecten van Connectr’s missie en visie
– Het is een krachtige tool waarmee iedereen – van medewerkers tot stakeholders – hetzelfde verhaal kan delen en vertellen

“Wat een krachtig werk geleverd! Hier zijn we heel blij mee. ”
Jeroen Herremans Directeur Connectr