Seaborough – SunLED

3D animatie

Opdracht ‘SunLED’

Met deze 3D animatie voor Seaborough, introduceert het LED-technologiebedrijf een nieuwe verbluffende technologie: SunLED. We creëerden een mix van 3D-animatie en videomateriaal waarmee we de belangrijkste gezondheidsvoordelen en mogelijke manieren van SunLED-integratie laten zien.

Uitdaging

Bij het ontwikkelen van deze nieuwe baanbrekende technologie had Seaborough behoefte aan een communicatiemiddel om producenten van lighting solutions ervan te overtuigen om deze technologie te omarmen en samen tot nieuwe producten te komen. Dat kon eigenlijk alleen maar door 3D animatie te combineren met videomateriaal van echte situaties waarin dit eerste product echt tot z’n recht kwam.

Resultaat

We schreven een mooie voice-over tekst en maakten daarmee een prachtige 3D animatie voor Seaborough waar het technologiebedrijf mee de markt op kan. Ook ontwikkelden we een groot deel van het beeld- en videomateriaal voor de SunLED website, die daarmee echt prachtig geworden is. Onderstaand een aantal losse video’s die geloopt worden gebruikt in de website.

Health benefits


The LED Technology


The applications are endless

“Fijne samenwerking gehad met Suzanne en Sander. Door hun flexibele instelling, creatieve bijdrages en snelle werken hebben we in twee maanden een mooie explainer video opgeleverd gekregen. We zijn heel blij met het resultaat”
dr. Anne Berends Program Director Life Science bij Seaborough