TSG Solutions – Profleet

3D animatie

Opdracht ‘LOGmaster’

Een heldere, stijlvolle 3D animatie voor TSG Solutions over LOGmaster, de nieuwe ProFleet beheeroplossing voor slimmer depot management. Veel wagenparkbeheerders zijn druk met het transformeren van hun wagenpark; van fossiel aangedreven voertuigen naar elektrisch en gas. Daarmee verandert ook hun behoefte als het gaat om het beheren van een of meerdere depots. In deze animatie leer je hoe je met LOGmaster tijd, geld en energie bespaart.

Uitdaging

TSG Solutions stond op het punt om dit nieuwe product te lanceren op een belangrijke, grote beurs. Daarom vroeg het Paperless Animations om aan wagenparkbeheerders te laten zien wat de voordelen van deze nieuwe innovatieve oplossing voor depot management is. We maakten een fictief depot na in 3D, schreven een sterke voice-over tekst en ontwikkelden een prachtige animatie.

Resultaat

– Een duidelijke, mooie animatie die binnen iets meer dan een minuut laat zien wat LOGmaster zo slim en innovatief maakt en waarom het een onmisbare tool is voor wagenpark- en depot managers.
– Succesvolle lancering van LOGmaster met behulp van deze animatie op Uniti Expo 2022

“Exceptional work. To make a video like this and successfully implement all our comments and remarks in such a short time, it is impressive. This is the story we wanted to tell.”
Marko Lukić Sales Account Manager @ TSG Solutions