Blooming Solutions

Opdracht

Making of van de experience die we ontwikkeld hebben voor de bezoekers van de Trendfair 2017 van Blooming Solutions. De experience neemt hen mee in de customer journey van de consument op het moment dat hij/zij bloemen of planten gaat kopen.

Resultaat

Voordat een bezoeker de Trendfair op stapte kreeg hij/zij eerst deze experience te zien. De reacties waren overweldigend positief. Bezoekers gingen met een hele andere mindset de beurs op en alle sales in de stands konden in de gesprekken met prospects en klanten precies op de customer experience inhaken waardoor deze gesprekken ineens een hele andere, meer gewenste inhoud kregen. Alle standhouders en de opdrachtgever waren daarom echt super enthousiast. De experience oversteeg hun verwachtingen.

“Veel mensen hebben er geen idee van wat er achter het maken van zo'n animatie zit. Dat was zo gaaf aan dit project. Alles verliep adequaat en volgens een helder stappenplan. Door het proces heen werd het steeds duidelijker wat er ging gebeuren. De experience is veel sterker dan we dachten dat het zou worden. Wij zijn echt dik tevreden!”
Carly Bunnik, owner @ Blooming Solutions
Carly Burgers-Bunnik Owner bij Blooming Solutions