Timing heeft teasende webvideo laten maken

Categorie: Paperless nieuws

Voor de lancering van online platform Beleef! heeft uitzendorganisatie Timing een krachtige, teasende webvideo laten maken. Kennis is pas waardevol als je het deelt. Daarom ontwikkelde Timing een inspirerend platform over HR met cijfers, trends, visies, blogs en nog veel meer. De combinatie van animatie en film neemt je op een dynamische manier mee door een indrukwekkende expositie van inspiratie-items die je op beleeftiming.nl vindt.

Resultaat

Het inspiratieplatform is zeer succesvol intern gelanceerd, waar de webvideo een rol in heeft gespeeld. Hoe het extern wordt ontvangen volgt nog.

Quote

“Heel erg bedankt voor de fijne samenwerking. Vandaag een succesvolle interne lancering gehad. Wij zijn heel erg content met het resultaat.”

Gemaakt door

Opdrachtgever: Uitzendbureau Timing
Concept, script en productie: fourcorners, a branding film agency
Regie: Sander Heister
Producent: Monique Beijer
Animatie: Sander Heister & Ruben Wiltink

Met dank aan Museum Arnhem voor het beschikbaar stellen van de opname locatie.

Over de auteur
Suzanne Braaksma Mensen raken met verhalen en voice-over teksten die ik als copywriter voor onze animaties schrijf. Daar gaat mijn hart sneller van kloppen. Daarnaast ben ik, samen met Lex Schmeetz, de drijvende kracht achter onze nieuwe strategie om onze opdrachtgevers nog duidelijker te laten ervaren wat het betekent als je een animatie laat ontwikkelen door Paperless Animations. Strategisch videomarketing advies is hier een belangrijk onderdeel van. Kundalini yoga is mijn 'mezelf-opruim'-liefde. Zoals Russell Brand het mooi zegt: "Kundalini yoga is de crack cocaine of yoga. If Hatha is mild weed high, Iyengar is a deep hash glow and Ashtanga is amphetamine, Kundalini blows the f**cking doors off."