Animatiefilm over P-Direkt in verandering

Categorie: Paperless nieuws

Het contactcenter van P-Direkt, dat 123.000 ambtenaren bedient, verandert zijn manier van werken. Doel is meer rust op de werkvloer en een hogere klanttevredenheid. Momenteel werken we aan een duidelijke animatiefilm die ondersteunt bij het wegnemen van weerstand bij medewerkers en de implementatie versnelt.

Geloofwaardig

In de animatiefilm hebben we oog voor de angsten die leven bij medewerkers en worden bestaande twijfels erkent. Een halleluja-film over hoe fantastisch deze nieuwe manier van werken is maakt de afzender (werkgever) ongeloofwaardig en zorgt alleen maar voor nog meer weerstand.

Ook zo’n animatiefilm nodig?

Ook aan het veranderen en een goed voorstel voor een animatiefilm nodig? Stuur een mailtje of bel ons op 088-0184 001.

Je kan de animatiefilm voor P-Direkt hier bekijken!

Over de auteur
Suzanne Braaksma Mensen raken met verhalen en voice-over teksten die ik als copywriter voor onze animaties schrijf. Daar gaat mijn hart sneller van kloppen. Daarnaast ben ik, samen met Lex Schmeetz, de drijvende kracht achter onze nieuwe strategie om onze opdrachtgevers nog duidelijker te laten ervaren wat het betekent als je een animatie laat ontwikkelen door Paperless Animations. Strategisch videomarketing advies is hier een belangrijk onderdeel van. Kundalini yoga is mijn 'mezelf-opruim'-liefde. Zoals Russell Brand het mooi zegt: "Kundalini yoga is de crack cocaine of yoga. If Hatha is mild weed high, Iyengar is a deep hash glow and Ashtanga is amphetamine, Kundalini blows the f**cking doors off."