Sterke animatie video over gezond werken

Categorie: Inspiratie

Hoeveel uur per dag breng jij zittend door? Als je deze zeer treffende animatie video bekijkt, dan denk je toch ‘waar ben ik mee bezig, dat is zo ongezond, ik moet veranderen, NU!”. De boodschap komt direct over en de stijl is grappig wat het toch wel serieuze onderwerp een stuk lichter maakt. En toch voel je dat je iets moet veranderen aan je gedrag. Bravo!

Het doel van de animatie video die door Flikli is ontwikkeld is om te laten zien dat een goede houding en veel beweging tijdens je werk belangrijk is. We spenderen zittend al veel te veel tijd terwijl we illustreren, animeren, etc, aldus Flikli. Dat geldt ook voor de Paperless crew. En voor jou?

Over de auteur
Suzanne Braaksma Mensen raken met verhalen en voice-over teksten die ik als copywriter voor onze animaties schrijf. Daar gaat mijn hart sneller van kloppen. Daarnaast ben ik, samen met Lex Schmeetz, de drijvende kracht achter onze nieuwe strategie om onze opdrachtgevers nog duidelijker te laten ervaren wat het betekent als je een animatie laat ontwikkelen door Paperless Animations. Strategisch videomarketing advies is hier een belangrijk onderdeel van. Kundalini yoga is mijn 'mezelf-opruim'-liefde. Zoals Russell Brand het mooi zegt: "Kundalini yoga is de crack cocaine of yoga. If Hatha is mild weed high, Iyengar is a deep hash glow and Ashtanga is amphetamine, Kundalini blows the f**cking doors off."