Keane pioniert met 3D film

Categorie: Inspiratie

3D film is de toekomst. Schreven we eerder al over de twee reclamespots die tijdens de SuperBowl in de VS in 3D uitgezonden werden en over James Cameron’s project Avatar, een volledig in 3D geschoten film, dit keer schrijft Keane geschiedenis met een 3D concert.

De Britse band, succesvol met de albums “Hopes and Fears” en “Under The Iron Sea”, pioniert met 3D technieken. Keane gaat een concert dat gefilmd wordt in de beroemde Abbey Road Studios, uitzenden in 3D via hun website. Ze zijn de eerste band in de popgeschiedenis die dit doet. Gaaf! Snel even een brilletje bestellen op hun website..

Dit artikel verscheen oorspronkelijk op fourcorners.nlFoto via.

 

Over de auteur
Suzanne Braaksma Mensen raken met verhalen en voice-over teksten die ik als copywriter voor onze animaties schrijf. Daar gaat mijn hart sneller van kloppen. Daarnaast ben ik, samen met Lex Schmeetz, de drijvende kracht achter onze nieuwe strategie om onze opdrachtgevers nog duidelijker te laten ervaren wat het betekent als je een animatie laat ontwikkelen door Paperless Animations. Strategisch videomarketing advies is hier een belangrijk onderdeel van. Kundalini yoga is mijn 'mezelf-opruim'-liefde. Zoals Russell Brand het mooi zegt: "Kundalini yoga is de crack cocaine of yoga. If Hatha is mild weed high, Iyengar is a deep hash glow and Ashtanga is amphetamine, Kundalini blows the f**cking doors off."