Afstudeer masterpiece

Categorie: Inspiratie

Michael Bidinger en Michelle Kwon zijn studenten aan het Ringling College of Art + Design in Sarasota, Florida. Ze spendeerden anderhalf jaar om deze prachtige, zoete animatiefilm te maken die je 3,5 minuut lang op een aangename manier afleidt van je werk.

De animatie is erg mooi, de karakters zijn te gek en het verhaal geeft hoop. Hoop voor iedereen die wel eens niet lekker in z’n vel zit of het vertrouwen in zichzelf even kwijt is.

En als je extreem goed bent in wat je doet dan bewijst deze film dat dat niet onopgemerkt blijft. Michael Bidinger is nu stagiair bij de godin van de animatie, Pixar Studio’s en gaat een prachtige loopbaan tegemoet.

Over de auteur
Suzanne Braaksma Mensen raken met verhalen en voice-over teksten die ik als copywriter voor onze animaties schrijf. Daar gaat mijn hart sneller van kloppen. Daarnaast ben ik, samen met Lex Schmeetz, de drijvende kracht achter onze nieuwe strategie om onze opdrachtgevers nog duidelijker te laten ervaren wat het betekent als je een animatie laat ontwikkelen door Paperless Animations. Strategisch videomarketing advies is hier een belangrijk onderdeel van. Kundalini yoga is mijn 'mezelf-opruim'-liefde. Zoals Russell Brand het mooi zegt: "Kundalini yoga is de crack cocaine of yoga. If Hatha is mild weed high, Iyengar is a deep hash glow and Ashtanga is amphetamine, Kundalini blows the f**cking doors off."